niet meer bereikbaar
Door: Mike en Froukje
Blijf op de hoogte en volg Mike en Froukje
14 Maart 2008 | Australië, Sydney
hallo allemaal,
vanaf vandaag is ons australie avontuur echt afgelopen we stappen binnen 2 uurtjes op het vliegtuig naar thailand. ons australische nummer zal vanaf heden gebruikt gaan worden door anouk en milou. wij zijn daar dus niet meer op bereikbaar en de enige manier van contact is nu via deze website of via onze emailadressen. we houden jullie op de hoogte en tot ltrs
14 Maart 2008 - 21:08
Annelies:
Yes, nu ben ik eens de eerste die reageert!! Haha! Froukje en Mike, lekker genieten en vakantie vieren komende dagen! dat je helemaal uitgerust thuis komt, om met iedereen af te spreken leuke dingen te gaan doen! Tot snel! -
14 Maart 2008 - 21:38
Marianne:
have fun in thailand!!!
dikke kus van Marianne -
14 Maart 2008 - 22:11
Linda Groot Oud:
Hallo Luitjes.
Heel veel plezier in Thailand. Geniet er maar van, voordat je het weet is het om en moet je weer naar dit vreselijke koude kikkerland vol met regels en wetten. En Moet je alle dagen weer werken. En is het uit met de pret. Groetjes uit Avenhorn -
15 Maart 2008 - 11:00
Art:
Mike kerel, heb je wel het smsje over kermis de goorn gekregen? het bandje is gekocht hoor, een zuipfeessie slaat een koeckhoeven niet over toch?? Tot snel! -
15 Maart 2008 - 13:46
Petra:
Hee Froukje en Mike! Bedankt voor het kaartje, erg leuk! Nu nog lekker genieten van de laatste 2 weekjes, in de zon. Tuurlijk wil ik daarna alle fotos bekijken en de verhalen erbij horen.
Tot snel en heel veel plezier nog! Kus Petra -
17 Maart 2008 - 11:18
Texel:
Een hele fijne tijd in Tailand. Lekker vakantie vieren en nog maar even niet aan Holland denken. Of mis je ons al een beetje? Hier op Texel is het ook leuk, al is het dan wat kouder, is de zee niet zo mooi blauw,... Tot gauw, liefs van Margriet, Jan en Bliksem (waf-waf). -
18 Maart 2008 - 07:46
Denise:
hey lieverds!
Ik ben aan het aftellen hoor!
dikke kus -
19 Maart 2008 - 16:56
Karina:
Have super super super veel fun nog de laatste weken! En k ben nu helemaal super super benieuwd naar alle verhalen en foto's als jullie thuiskomen!
Tot gauw!
kus Karina -
19 Maart 2008 - 19:03
Fam. Koeckhoven:
Hoi Mike en Froukje. Wij vinden het nu wel tijd worden dat jullie weer thuis komen.Ik moet nu nog ruim twee weken met mijn been omhoog zitten voordat ik loopgips krijg. Dus die tijd wil ik nog wel verzorgt worden door jou Mike. Geniet nog lekker van jullie laatste week en tot heel snel. -
20 Maart 2008 - 08:31
Thuis Op Nr 21:
nog ruim een week. Wat zijn nou 7 maanden? Veel gebeurd en wat is het snel om gegaan achteraf gezien. Soms was het wel wat even een gemis maar dat weegt niet op tegen al die ervaringen van jullie. Super!!! We zijn paraat op Schiphol zondag 30 maart 9.00 uur nederlandse tijd. Mocht het anders zijn dan????
Nog veel plezier in thailand samen. Hier gaat het nat en koud worden. Ws zelfs een witte paas.
Froukje je kamer is weer in de oude staat hersteld en schoon!
Het nestje is lekker warm. Mike en froukje een dikke kus van ons.