Tweede eerste week Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mike en Froukje Koeckhoven en Commandeur - WaarBenJij.nu Tweede eerste week Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mike en Froukje Koeckhoven en Commandeur - WaarBenJij.nu

Tweede eerste week Sydney

Door: Mike en Froukje

Blijf op de hoogte en volg Mike en Froukje

03 Maart 2008 | Australië, Sydney

Na al onze avonturen in de schoonheid en eenzaamheid van australie was het voor ons wel weer een beetje wennen. De grote stad, overall mensen, shopping centra’s en auto’s en het mooiste de luxe van een appartement met alles erop en eraan. Het mooiste was dan volgens froukje natuurlijk weer het shopping centra waar ze tot alle ontsteltenis van vele van jullie thuis CROCS gekocht heeft. Jahh niet iedereen zal froukje steunen in deze modeflater maar eigenlijk is dit wel een heel mooi modelletje en verwachten we geen commentaar totdat bewezen is dat deze CROCS werkelijk foeileleijk zijn. (mike heeft ze echter al goedgekeurd dus de term foeilelijk is bij deze al komen te vervallen) De afgelopen week hebben wij heel veel gefoldert voor de verkoop van de auto. Dit heeft ons sinds dien wel het total van 1 reactie opgeleverd. Een beetje een tegenvaller dus. Ook was deze week de week van mike zijn 23ste verjaardag, de eerste keer zonder familie en vrienden (op froukje en martin na dan natuurlijk). Zaterdagavond 1 maart besloten froukje en mike deze verjaardag dus in te luiden met een bezoekje aan de zinderende mardi gras parade in sydney. Mardi gras is zeg maar vergelijkbaar met de gayparade van berlijn alleen dan nog groter. Zoals we ons wijs hebben laten maken. Dus op weg met de trein naar de binnenstad om na een bezoekje aan de bottleshop richting de welbekende Oxforfstreet te trekken (de gay/lesbian uitgaansstraat in sydney). Hoewel we wat aan de late kant aankwamen wisten we alsnog evengoed nog een mooie plek practisch vooraan bij de dranghekken te vinden. We stonden daar ook nog eens in goed gezeldschap van een aziatische homofiel mannetje (zo groot zijn die aziaten namelijk niet) welk wel interesse in mike toonde. (Hij zij dat hij alleen maar op mooie mannen viel dus weer een opstekertje voor mike). Hij heeft ons helemaal ingelicht hoe het feest zou verlopen en alle ins en outs van de mardi gras gegeven. En uitgelegd dat dit een super grote mardi gras zou zijn omdat het de 30ste mardi gras was. Ondertussen nuttigde froukje en mike de nodige drankjes waardoor de voorraad van de bottleshop al voor het begin van de optocht al helemaal uitgeput was. Maar het mooie was we stonden ook nog eens op loopafstand van een bottleshop dus dat probleem was weer snel verholpen. Het hele feest om de parade heen was al een reden om er heen te gaan maar dat de parade begon barstte het feest pas echt los. De optocht was fantastisch en de costums waren ook een hele belevenis. De ene nog uitdagender als de ander en de andere nog bloter als de ene. Niet helemaal ons idee van mode maar wel een hele beleving (kan je nog wat van leren sophie ;p) Tegen het einde van de optocht was onze voorraad drankjes weer uitgeput. maar na een bezoekje van froukje aan de bottleshop was dit wederom weer snel verholpen maar was alleen de portomonee nu dit keer uitgeput. (froukje kocht namelijk een voorraad voor 3 dagen op) Na de optocht besloten wij dat het toch maar tijd werd om ons padje in te korten. Onderweg nog een puist aan verjaardags smsjes gehad en nog een belletje waarna we toch snel ons bedje opzochten. En wat denk je.... dan heb je altijd van die assosiale mensen die je de volgende ochtend vroeg wakker bellen om je te feliciteren met je verjaardag. Wat een verstand en wat een planning, snappen die mensen dan niet dat er een tijdverschil van 10 uur is (het dus 8 uur ’s ochtends in australie is op een uitslaapdag) en dat je slapen wil omdat je een enorm zwaar hoofd hebt. (eigenlijk vonden we de belletjes weer als gewoonlijk heel gezellig maar dat kunnen we natuurlijk niet in dit stukje vermelden omdat jullie thuis dan gaan denken dat we jullie missen. Wat eigenlijk ook wel weer waar is, maar we echt nooit zullen toegeven). ’S Avonds zijn we dan uit eten gegaan met martin, allan, mike en froukje om mike zijn verjaardag af te sluiten en zo eindigen we aan bij de dag van vandaag. Een dag van nieuwe kansen een hele mooie zee en een heel lekker warm zonnetje. Wij gaan zwemmen doeii!!!!!

Countdown, tot over 27 dagen.... snik snik

fotolink: onder construction

• 03 Maart 2008 - 03:49

Sophie:

Haha.. nou ben benieuwd! Jullie hebben toch wel fotos gemaakt van al die outfits.. Fruk, ik heb je kaartje weer gehad hoor! het lijkt wel of ik iedere dag iets van je krijg! begin je me beetje te missen???;)
    Ik ben al aan het bedenken voor outfit 1e deunen..
    Kus mij

• 03 Maart 2008 - 07:31

Chantal:

Heey daar,
    Nou ik zal jullie niet wakker bellen of smsen. Vind ik niet zo lief voor jullie, vooral niet voor het hoofdje.. Daarom hierbij Mike GEFELICITEERD met je verjaardag. Echter loopt je nu wel al die kadootjes uit het woei achtige Ursem mis he :-P.
    Kaartje is binnen hoor, thnx! Nu lees ik bij Sophie over t outfit.. Misschien liep daar wel een lekkere jeugdheld(in) rond....?
    Fruk alvast GEFELICITEERD met de verjaardag van je paps, ABRAHAM! Heb zaterdag trouwens gezellig aangestaan met je zus, je raadt t niet.. In de Houten. Maar was gezellie. Tot gauw en have fun!
    Kuzz Chan

• 03 Maart 2008 - 07:38

Emmy:

He Mike en Froukje,
    In iedergeval dachten wij "we zullen maar niet bellen", dus bij deze Mike, nog van harte en het biertje komt nog wel.
    Groetjes van ons ,
    Emmy

• 03 Maart 2008 - 17:00

Renate:

Heyyy mike!!
    Nog van harte met je 23e verjaardag!!!

xx Renate

• 03 Maart 2008 - 17:54

Joni:

Hihoi!!
    Nog even klein maandje genieten!!!
    PLZR nog!!
    XX Joni

• 03 Maart 2008 - 18:22

Jan En Jacqueline:

Hoi Mike van uit de Broodakker willen wij je nog van harte feliciteren met je 23 verjaardag. Zo te lezen een bijzondere dag. Maak er nog een mooie maand van!
    gr jan en jacqueline

• 04 Maart 2008 - 19:00

Chris En WIlliam:

Heyyy mike!!
    Nog van harte met je 23e verjaardag!!!

Gr Chris en William

• 10 Maart 2008 - 12:16

Texel:

Hoi vakantiegangers, beter laat dan nooit, maar we willen Mike nog feliciteren met zijn verjaardag. Die vierde je toch maar mooi Down Under. Nog bedankt voor de puzzelkaart, een heel gepuzzel hoor! Maar met een 3 liter pak Australische wijn erbij is het Hans en Grietje gelukt.G'day to you from Texel. Ook wij kunnen niet wachten om jullie foto's en avonturen live te horen. Het feest van Jos en Marian is alweer geweest. Jan kom helaas niet mee, druk druk met werk. Maar Margriet had wel zin in een feestje. Het was bar gezellig. De volgende dag behoorlijk duf. Ook vernomen dat de auto verkocht is. Nu nog even lekker relaxen op Tailand. Ben benieuwd hoe dat daar is. Hou ons op de hoogte. Liefs van Margriet, Jan en Bliksem (waf-waf).

• 13 Maart 2008 - 19:44

Karina:

Hai Froukje!

Ook nog super thnx voor je kaartje! Echt heel lief! En dat bijkletsen op terras komt helemaal goed!! (naja bijkletsen komt goed, terras hoop ik ook maar tis nog erg stormachtig weer op t moment) Ben erg benieuwd naar de foto's van de parade!

kus Karina